Lucie Vondráčková se fotila: Slyšela jen samé lichotky!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 13:46

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková se vrátila před kameru, nikoli však kvůli novému filmu, ale kvůli focení. Pod taktovkou talentované fotografky byla na place zase samý úsměv a vyslechla si jen samé lichotky.

Slibovala, že se to stane, a včerejší den přinesl první vlaštovku. Lucie Vondráčková po návratu domů prostřednictvím právního zástupce uvedla, že až se v Česku opět rozkouká, vrátí se také do pracovního kolotoče. Ve středu se to stalo skutečností, ačkoliv se herečka a zpěvačka nevěnovala ani jedné ze svých obvyklých profesí.

„Focení… po dlouhé době,“ okomentovala Vondráčková záběry z místa, kde focení proběhlo. Za objektivem stála fotografka Vendula Fantová, kterou je na videu slyšet, jak říká slova „rozkošná“ a „upřímná“.

Dvojnásobná maminka přijela na focení v dobré náladě, jelikož dovolená na Moravě jí na tváři vykouzlila úsměv od ucha k uchu. Herečka a zpěvačka tam trávila dny především v přírodě, třeba si vyšlápla kopec nebo zavítala do pole slunečnic. S jedním z místních si také zatančila v kroji na lidové slavnosti.

Kdy se plánuje vrátit ke svým obvyklým profesím, tedy zpěvu a herectví, zatím není jasné. Na prvním místě nadále logicky zůstává role maminky dvou synů, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem.

Právě spory s ním zaměstnávají Vondráčkovou nejvíc. Jejich rozvod budou již brzy řešit tuzemské soudy, jelikož se manželé nebyli schopni domluvit na tom, jak by mělo jejich soužití probíhat po rozpadu vztahu.

Témata: Lucie Vondráčková