Oldřich Kaiser prodělal infarkt! Leží na JIPce!

Oldřich Kaiser 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 12:58 | Aktualizováno: 18. července 2019 22:05

Legendární herec Oldřich Kaiser prodělal infarkt a leží na jednotce intenzivní péče. Jeho domovské Divadlo Kalich v reakci na zdravotní potíže přesouvá plánovaná červencová vystoupení na počátek září.

Z prken, co znamenají svět, dnes přišla jedna špatná zpráva. Čtyřiašedesátiletý herec Oldřich Kaiser prodělal infarkt myokardu a leží v nemocnici na jednotce intenzivní péče. Na sociální síti to oznámilo Divadlo Kalich, které mělo na léto připraveno několik představení s Kaiserem pro Hvězdné léto pod žižkovskou věží.

„Vážení diváci, z důvodů onemocnění v hereckém souboru bohužel musíme přesunout červencové reprízy Ženy za pultem 2 a kabaretu Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem na Hvězdném létě pod žižkovskou věží na září. Pan Oldřich Kaiser leží na jednotce intenzivní péče s prodělaným infarktem myocardu,“ píše se na Facebooku.

Další podrobnosti o hercově zdravotním stavu nejsou známé, ovšem leccos naznačuje fakt, že představení nebyla zcela zrušena, ale pouze přesunuta. Divadlo tedy evidentně předpokládá, že se Kaiser dá brzy dohromady.

Představení z příštího týdne se totiž přesouvají na počátek září. Pro všechny dny platí původní čas začátků stanovený na 19:30 a vstupenky zůstávají v platnosti. Komu nebude změna termínu vyhovovat, může si vstupenky vyměnit.

„Držíme palce ze všech sil,“ vzkázalo Divadlo Kalich na facebooku. Naše redakce se s přáním brzkého uzdravení připojuje.

Témata: Oldřich Kaiser