Gulaši se do toho po rozchodu s Erbovou pěkně zamotal: Podivný vzkaz!

Michal Gulaši 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 12:45

Michal Gulaši oslavuje na dovolené s kamarády svobodu, kterou nabyl rozchodem s Vlaďkou Erbovou. Naposledy ovšem na sociální síti zveřejnil opravdu podivný vzkaz, který zamotal hlavy i jeho kamarádům.

Hokejistu Michala Gulašiho snad víc než jeho sport proslavil nevydařený vztah s modelkou Vlaďkou Erbovou, s níž se nedávno rozešel, a tak se může zase naplno soustředit na hokej. To ale až poté, co se vrátí z dovolené v zahraničí, odkud poslal pichlavý vzkaz, že je „krásné být pryč“. Netrvalo to dlouho a Gulaši se ozval podruhé.

Poměrně kostrbatým vzkazem psaným v angličtině, který byl plný gramatických chyb, obránce brněnské Komety oznamoval, že se „připravuje na tvrdou práci“ a že „dobře ví, co je potřeba udělat, aby se zase zlepšil“. Jenže chatrná schopnost používat cizí jazyk neunikla jedné z fanynek, která si hokejistu podala.

„Ty brďo, to musela být slušná kalba, nějak se ti motá jazyk, kámo!“ vzkázala mu. Jenže Gulaši nakonec celý příspěvek upravil a zmíněný komentář smazal. „Relax před sezónou,“ stojí nově v textu, který fotografii doprovází.

Od mediálně propíraného rozchodu už utekl zhruba měsíc a půl a podle dostupných informací se Erbová se ztrátou Gulašiho dlouho nechtěla smířit. Teď už ale vše přijala jako fakt, jelikož má údajně již brzy opustit Brno a společně s dětmi se vrátit do rodného Mostu.

Oba někdejší partneři z rozchodu částečně vinili média. Gulaši proto, že se domníval, že obsah článků vzniká tak, že modelka donáší redaktorům. Erbová se ale dušovala, že jim rozhodně žádné informace neposkytovala.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová