Jaromír Jágr se vzdal své lásky: Kila musí dolů!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 11:33

Legendární hokejista Jaromír Jágr řeší na začátku přípravy na novou extraligovou sezónu velký problém. Cpal do sebe totiž sladkosti, až přibral víc, než si sám uměl představit. Musel proto výrazně poupravit jídelníček.

Hokejista je především hora svalů, ale u Jaromíra Jágra to momentálně úplně neplatí. Už rok zpátky si stěžoval, že mu váha ukázala děsivou cifru 115 kilogramů, jenže v letošní letní přestávce se situace ještě zhoršila. Legendární hokejista zjistil, že má ještě o šest kilo víc, což jej samozřejmě nepotěšilo.

„To už není sranda. To bude boj!“ prohlásil s výhledem na dřinu, která jej nyní čeká v posilovně. Je otázkou, proč Jágr tolik přibral, zdali to způsobilo opravdu jen nicnedělání po konci hokejové sezóny. Často se totiž říká, že někteří lidé zajídají rozchody, a jak všichni víme, Jágr má jeden relativně nedávno za sebou.

Olympijský vítěz z Nagana už každopádně začal pracovat na tom, aby shodil – upravil si totiž jídelníček. Nejprve dal sbohem sladkým oplatkám. „Miluji vás. Ale musím si dát od vás pauzu. Včera naposledy,“ napsal k fotografii, na které se sušenkami láduje.

Následně fanouškům prozradil vlastní recept na dietní pokrm, tzv. Jágrův salát. Jsou na něj potřeba pouhé tři ingredience – salát, okurka a meloun. Do začátku nového extraligového ročníku však čeká hokejistu ještě spousta práce s tím, aby dostal těch pár kilo dolů.

Jágr ovšem nemůže věnovat veškerý čas hubnutí, jelikož hokejovému klubu na Kladně také šéfuje, a tak má spoustu dalších povinností včetně stavby kádru na další sezónu. Kupříkladu zatím marně přemlouvá kamaráda Tomáše Plekance, aby v dresu Rytířů pokračoval i po letní pauze.

Témata: Jaromír Jágr