Aňa Geislerová prohrála s milionářem soud o syna!

Aňa Geislerová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 10:52 | Aktualizováno: 18. července 2019 22:05

Aňa Geislerová nenechává lidi moc nahlížet do svého soukromí, ale přesto občas unikne nějaká šokující informace. Kupříkladu nyní – herečka prý začátkem léta prohrála soud o syna Maxe s milionářem Martinem Shenarem.

Populární herečka Aňa Geislerová si své soukromí bedlivě střeží. Ví se o ní, že je od roku 2005 vdaná za divadelního režiséra Zdeňka Janáčka, se kterým má tři děti – Bruna, Stellu a Maxe. Právě o posledním potomkovi ovšem kolují zvěsti, že jej herečka má s podnikatelem Martinem Shenarem. A nyní je údajně na světě důkaz, který to má potvrzovat.

Podle zjištění redakce eXtra.cz prohrála se Shenarem dlouhou soudní při, jejímž předmětem bylo, kdo bude mít chlapce v péči. Geislerová podle serveru také žádala vysoké výživné, což vzhledem k tomu, že Shenar má mít na kontě miliardy korun, zase tak moc nepřekvapí.

Informovaný zdroj eXtra.cz uvádí, že soud rozhodl, že dítě bude svěřeno do střídavé péče místo matkou požadované péče výlučné. Rozsudek údajně zazněl začátkem léta. Geislerová prý přitom dlouho se Shenarem dobře vycházela, nakonec si ale usmyslela, že chce mít syna sama pro sebe.

Redakce zmíněného serveru se oba aktéry soudní rozepře snažila kontaktovat, ovšem Geislerová měla vypnutý telefon a Shenar se rozhodl ponechat celou záležitost bez komentáře. Okázale slavit údajnou výhru tedy evidentně nehodlá.

Geislerová dnes už opět žije s Janáčkem, o čemž svědčí i fotky, které se počátkem července objevily na jejím instagramovém profilu. V dubnu jí navíc divadelní režisér uspořádal báječnou oslavu 43. narozenin.

Témata: Aňa Geislerová