To není pr*el! Pavel Liška měl namále, narazil na divokou zvěř!

Pavel Liška, český divadelní a filmový herec. Vystudoval JAMU v Brně. Účinkoval v brněnském HaDivadle i v Národním divadle (např. hlavní role Romea v Shakespearově hře Romeo a Julie. Jeho první filmovou rolí byl František v Gedeonově Návratu idiota. 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 15:52

Herce Pavla Lišku jeho příjmení evidentně předurčuje k tomu, aby dobře vycházel se zvířaty. Tváří v tvář se totiž setkal s divokou zvěří, což pro něj mohlo mít vážné následky. Liška ale vyvázl bez škrábance.

Je známo, že herec Pavel Liška je velký dobrodruh, který se jen tak něčeho nezalekne. S kolegou Janem Révaiem jezdili na motorce na několika světadílech, přesto mu nakonec největší nebezpečí – zdá se – hrozí doma v České republice. S nezáviděníhodným zážitkem se Liška svěřil na sociální síti.

Z garáže tentokrát nevytáhl motorku, ale nasedl do sedla jízdního kola, aby trochu procvičil svaly. Jenže z obyčejné projížďky se nakonec vyklubalo pořádné dobrodružství. Herec totiž na cestě narazil na divokou zvěř a ocitl se ve velkých problémech.

„Ty vogo, to neuvěříte! Jedu na kole bejvalým vojenským prostorem a najednou si to ke mně ženou divočáci. Ale aj s mladýma, což není žádná prdel,“ popsal Liška dramatickou situaci, kterou ještě vyhrotil fakt, že dospělé jedince doprovázeli jejich potomci. Je totiž dobře známo, že v takovém případě se divočáci chovají opravdu nepředvídatelně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Liška Pavel (@liska_pavel_vandrak), Čec 15, 2019 v 3:33 PDT

Hercova rada zní, že je důležité nepanikařit. Sám si zachoval chladnou hlavu, ač v přiloženém videu vypadá vystrašeně. „Normálně přišli až k cestě. Mají mladý a mohli by zaútočit. Prý vycítí dobrého člověka. Jdi pryč, jdi pryč, já jsem dobrej. Tohle se mi nemělo stát. Ne každému se tohle poštěstí,“ komentuje tam situaci.

Všechno naštěstí dobře dopadlo, což svérázným způsobem vysvětlil v komentářích známý vtipálek, komik Lukáš Pavlásek. „Divočákům lišky nevadí,“ prohlásil.

Témata: Pavel Liška