Tvoje tvář odpovídá StarDance: Také odhalila dalšího soutěžícího!

Robert Urban 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 12:40

StarDance a Tvář bojují o přízeň diváků už měsíce předtím, než vtrhnou na obrazovky. Obě soutěže dnes odhalily jméno dalšího účastníka. Zatímco taneční show ČT se vyznamenala, Nova přišla s relativně méně známým soutěžícím.

Středa 17. července se zničehonic stala soubojem dvou televizních show, které budou na podzim bojovat o přízeň diváků. Zatímco StarDance vytáhla těžký kalibr v podobě populárního rybáře Jakuba Vágnera, konkurenční soutěž Tvoje tvář má známý hlas odpověděla poměrně rozporuplně. Nový soutěžící totiž není z těch nejznámějších.

Šestou řadu ozdobí svými výkony charismatický filmový a divadelní herec Robert Urban, který se objevuje v muzikálech a už odmalička se věnoval stepování. To zní jako dobrá průprava pro náročnou soutěž, na kterou se druhý potvrzený soutěžící moc těší.

„Musím říct, že je to teda velký úlet, a doufám, že bude mít dobrý konec. Účinkuji v šesté řadě a šestka je moje šťastné číslo, tak uvidíme, jak to dopadne,“ svěřil se herec TV Nova, která oblíbenou show vysílá.

Urban už dopředu přiznává, že existuje jedna věc, které se obává. S velkou pravděpodobností se jí přitom nevyhne. „Pokud si vylosuji nějakou ženu, bude to síla! Kvůli proměně si nejspíš budu muset oholit nohy i ruce a to nevím, jestli zvládnu,“ vysvětlil.

První potvrzenou hvězdou šesté řady Tváře se nedávno stala Zuzana Norisová. Společně s Urbanem se budou snažit zařadit po bok předchozích vítězů Hany Holišové, Jana Ciny, Tatiany Vilhelmové, Bereniky Kohoutové a Michaely Badinkové.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Robert Urban