Desátý soutěžící StarDance odhalen! Na parketu si zatančí Jakub Vágner!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2019 11:41 | Aktualizováno: 17. července 2019 11:55

Desítka známých osobností, které se přestaví v jubilejní 10. řadě taneční show StarDance je konečně kompletní! Posledním soutěžícím je rybář a bývalý přítel modelky Elišky Bušková Jakub Vágner!

Česká televize postupně představila 9 soutěžících, kteří se na podzim ukáží v nové řadě StarDance. S odhalením desáté známé osobnosti si ale dávala na čas! Fanoušci tance a ladných pohybů se dočkali až dnes!

Dnes bylo odtajněno, že posledním letošním soutěžícím je  český rybář a syn hudebníka Karla Vágnera Jakub Vágner! Tančit bude s Michaelou Novákovou. „ Následující půlrok bude velmi náročný,“ přiznal hned při seznamování se svou taneční partnerkou Jakub.

 „Asi se musím předem omluvit...“ začal nesměle nejznámější český rybář. „Za co?“ divila se Michaela. „Za mé taneční výsledky,“ přiznal Jakub. „Já myslím, že to spolu zvládneme,“ ujišťovala jej jeho tanečnice. Jakub jí proto slíbil, že bude dělat vše, co je v jeho silách.

Na parketu se letos předvedou herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy, televizní moderátorka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves, spisovatelka Radka Třeštíková a právě Jakub Vágner. 

Témata: Jakub Vágner StarDance