Zadaná Kopřivová nezvládla samotu: To se nestalo ani s Jágrem!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 10:50 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:54

Modelka a vášnivá cestovatelka Veronika Kopřivová vyrazila před pár dny do Chorvatska, ale bez svého přítele Míry. Samotu na březích Jadranu ovšem nezvládla a domů se vrátila s několikadenním předstihem. Tenhle vztah začíná vypadat opravdu vážně.

Mylně se její fanoušci domnívali, že když Veronika Kopřivová cestuje, je vždycky ve svém živlu. Zatímco dovolenou ve Španělsku s přítelem Miroslavem Dubovickým si modelka náramně užila, výlet do Chorvatska, kam vyrazila po krátké mezizastávce v Česku, nedopadl úplně podle představ.

Veronika se s tím svěřila fanouškům na sociální síti. „Zážitky z Chorvatska mám, ale stačilo. Nebyl to můj šálek kávy, takže hurá domů,“ vzkázala ze země, do které se každým rokem vrací desítky tisíc Čechů. Expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra se k nim evidentně nezařadí.

Právě jedna z fanynek, pro kterou je země na Jadranu milovanou destinací, to nedokázala pochopit. „To se divím, že se ti tam nelíbilo, ale každej máme něco, každýmu se líbí něco jiného,“ napsala Veronice a modelka promptně odpověděla: „Bohužel. Doslova jsme ‚utekli‛ o 4 dny dříve. Což se nikdy nestalo, většinou se mi všude líbilo.“

Kde hledat důvody náhlého úprku z Chorvatska? Možná se Kopřivové zastesklo po Mírovi, který ji tentokrát na cestách nedoprovázel a zůstal doma v Česku. Evidentně nepomohlo ani to, že si nechala od fanoušků před odletem poradit, kam ve Splitu zajít.

Snad tedy modelka příště zase přibalí i Míru, se kterým se jí líbilo ve Španělsku i předtím v Itálii, kde vyšlo najevo, že kolegové z modelingu spolu tvoří pár. To ale Kopřivová zatím odmítá potvrdit. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová