Jaromír Jágr po rozchodu pořádně ztloustl. Kolik přibral?

Jaromír Jágr 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2019 9:22 | Aktualizováno: 17. července 2019 14:52

Zdá se, že Jaromír Jágr (47) s Veronikou Kopřivovou (28) netrpí! Nebo se alespoň jeho strádání neprojevuje na váze. I když je teď sám, daří se mu velmi dobře!

Hokejista musí být kus chlapa. A o Jágrovi to platí dvojnásob! Když ale před rokem legendární osmašedesátka zjistila, že váží 115 kilogramů. Doslova se zděsila! „Jsem nějakej tlustej, to není možný! Snad to co nejdřív shodím, s tím se nedá hrát,“ sliboval tehdy Jágr na jednom ze svých videí.

Od té doby se toho u něj změnilo. Jeho vztah s Veronikou, která mu čas od času vyvařovala – ovšem pouze zdravě – skončil. A to se na hokejistově těle řádně podepsalo!

Na instagramu se teď podělil o video, na kterém se láduje špagetami. Když si pak vylezl na váhu, nestačil se divit! Zjistil totiž, že má závratných 121 kilogramů! A to jej příliš nepotěšilo.

Jágr totiž nikdy víc v životě nevážil. Podle jeho oficiálního profilu na stránkách hokejového Kladna, kde teď působí, totiž naposledy vážil jen 110 kilogramů! A dostat se do formy bude opravdu těžké.

To si uvědomuje i sám Jágr. „To už není sranda. To bude boj!“ posteskl si Jaromír, kterého teď čeká v posilovně a na ledě pořádná makačka!

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová