Roman Vojtek se podruhé oženil: Gratulace slavných a další detaily svatby!

Novomanželé Roman a Petra Vojtkovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 9:29

Herec a muzikálový zpěvák Roman Vojtek se o víkendu podruhé oženil, když si vzal svou kolegyni Petru Vraspírovou. V zástupu gratulantů samozřejmě nemohou chybět další slavné osobnosti.

Stručným a jasným vyjádřením včera herec a muzikálový zpěvák Roman Vojtek na sociální síti oznámil, že se opět oženil. „Krásný večer vám přejí Roman a Petra Vojtkovi,“ napsal na Instagramu. Svou o patnáct let mladší kolegyni Petru Vraspírovou si vzal v sobotu na zámku v Napajedlích na Zlínsku.

Na sociálních sítích se ihned objevily stovky gratulací, novomanželé získali na obou profilech přes 20 tisíc lajků od fanoušků. V zástupu gratulantů samozřejmě nemohly chybět ani jejich kolegové ze šoubyznysu.

Štěstí na společné cestě životem Vojtkovým popřáli kupříkladu zpěvačky Ilona Csáková, Marta Jandová a Olga Lounová, herečky Veronika Arichteva a Andrea Růzičková, komička Iva Pazderková nebo modelky Renata Langmannová a Gabriela Lašková.

Mezi gratulanty dokonce nechyběla ani jeho bývalá partnerka. Nešlo o exmanželku Terezu, kterou opustil kvůli Vraspírové v roce 2015 pár týdnů před porodem jejich druhého potomka, nýbrž o jeho kolegyni Danielu Šinkorovou.

„Našli jste se. Moc Vám to přeju. Buďte pořád tak šťastní, jako jste byli doteď,“ vzkázala novomanželům herečka, která s Vojtkem chodila v době studií, než si herec našel jinou partnerku, což Šinkorovou dost zasáhlo. Staré rány už se ovšem evidentně zahojily.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová