Plekanec a Šafářová HNÍZDÍ V BRNĚ?! Stěhování...

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec podpořili nadační fond Radost dětem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 8:51 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:54

Koupili si byt v Praze, nakonec to ale vypadá, že hodlají žít v Brně. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová byli přistiženi, jak zařizují interiér vily, kterou má tenistka v jihomoravské metropoli. Sešlo snad ze stěhování do hlavního města?

Tomáš Plekanec a jeho současná partnerka Lucie Šafářová se intenzivně připravují na přírůstek do rodiny. Prakticky všichni čekali, že se rodinka usídlí v pražských Dejvicích, kde nedávno zakoupili velký byt, jenže najednou je všechno jinak. Podle Expresu to vypadá, že mediálně ostře sledovaný pár své předchozí rozhodnutí přehodnotil.

Server se opírá o video, které nastávající maminka zveřejnila na svém instagramovém profilu. Je prý zřejmé, že vzniklo v její vile v brněnské Líšni, jeho obsah navíc napovídá tomu, že partneři její interiér momentálně zařizují tak, aby panovala všeobecná spokojenost.

„Když se vyjádříte, že potřebujete udělat doma regály v garáži, a někdo se do toho pustí. A chce za to pouze pivo, což je dobrý,“ říká na záběrech těhotná tenistka, která hokejistu za jeho výkon při montáži odměnila pivem i večeří.

Jedno vysvětlení možného stěhování do Brna se nabízí. Plekancovi totiž momentálně leží na stole několik nabídek z extraligových klubů a podle všeho mu jednu z nich adresovala brněnská Kometa. Hokejista se má v těchto dnech rozhodnout, s kým smlouvu podepíše.

Ve hře byl chvíli dokonce odchod do ciziny. „Zájem ze zahraničí vždycky potěší. Tyhle nabídky ale odmítám. Chci kvůli rodině zůstat v Česku. Už nikam ven nepůjdu. Kariéru rozhodně ukončím u nás,“ prohlásil rezolutně Plekanec.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová