Petr Spálený (75) se trápí: Po operaci páteře spadl ze schodů!

Spálený, Petr

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2019 8:23

Zpěvák Petr Spálený (75) má obrovskou smůlu! Bolest páteře jej omezovala natolik, že na několik let úplně zmizel z pódia. A když se jeho stav začal konečně zlepšovat, přišla další pohroma!

Zpěvák Petr Spálený prožíval velké trápení kvůli bolestem páteře. Ty začaly v roce 2011 a byly tak silné, že kvůli nim musel odříkat práci. „Petr nemohl jezdit autem, jedině vleže,“ vysvětlovala tehdy pro Aha! Jeho manželka Miluška Voborníková.

Spálenému se rozpadal kříž mezi pátým a šestým obratlem. Problémy vyřešila v roce 2017 náročná operace.

 „Při operaci mi dali šest šroubů. Bolí to ovšem stále,“ prozradil po zákroku Spálený. Tři měsíce pak musel chodit o berlích. „Nemohl jsem si ani sednout, vlastně jsem jen stál a ležel,“ postěžoval si.

Pak se ale jeho stav zlepšil a zpěvák začal po dlouhé pauze těšit na koncertování! Už 12 července se měl vystoupit na hradě Křivoklát. Jenže krátce předtím přišla velmi nepříjemná nehoda. „Manžel spadl ze schodů,“ prozradila deníku Aha! Voborníková.

Zpěvákova žena ovšem věří, že se zpěvák brzy oklepe, do konce října má totiž domluvených dalších devět vystoupení. „Věřím, že v září se zase postaví na jeviště,“ dodává Miluška Voborníková.

Témata: Petr Spálený Hudba