Tomáš Plekanec prozradil, jaké nabídky odmítá! Mluví o rozvodu?

Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 14:46 | Aktualizováno: 16. července 2019 18:33

Hokejista Tomáš Plekanec je právě uprostřed táhnoucí se rozvodové bitvy s manželkou Lucií Vondráčkovou. Teď prozradil, jaké nabídky vždy spolehlivě odmítne. Řeč byla ovšem o něčem docela jiném.

Rozvod je často věcí domluvy manželů, jeden druhému něco nabídne a je hotovo. V případě manželů Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové to neplatí. Hokejista se v nedávném rozhovoru nechal slyšet, že dohoda nepřipadá v úvahu. Své ženě prý vyrovnání nabídl, ale nic se nestalo, a tak o všem rozhodne tuzemský soud.

Plekanec teď prozradil, že některé nabídky rovněž odmítl, s rozvodem ale neměly co do činění. Bývalý kapitán národního týmu totiž momentálně řeší, kde odehraje příští sezónu. V uplynulém ročníku působil v klubu kamaráda Jaromíra Jágra na Kladně, rozhodnutí o pokračování angažmá v rodném městě ale zatím nepadlo.

Ve hře je dokonce odchod do ciziny. „Zájem ze zahraničí vždycky potěší. Tyhle nabídky ale odmítám. Chci kvůli rodině zůstat v Česku. Už nikam ven nepůjdu. Kariéru rozhodně ukončím u nás,“ cituje z jeho slov deník Právo.

Důvody takového životního rozhodnutí jsou zřejmé. Plekanec odmítá opustit syny a především svou současnou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou, která před několika dny oznámila, že s hokejistou čeká svého prvního potomka.

Podle zmíněného deníku je momentálně ve hře několik možností. Nejčastěji se mluví o podpisu s Kladnem, opět by se o jeho služby mohla ucházet i Mladá Boleslav. Variantou je i návrat do Komety Brno, tedy do města, ze kterého pochází nastávající maminka Šafářová.

Témata: Tomáš Plekanec