Ewa Farna A DŮLEŽITÝ VZKAZ LIDEM! Hormony...

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 12:56 | Aktualizováno: 16. července 2019 16:59

Novopečená maminka Ewa Farna si od koncertování oddechla jen chvíli, dnes už ji znovu můžete vidět řádit na pódiu. Zpěvačka teď poslala vzkaz všem škarohlídům, kteří nevěřili tomu, že se dokáže vrátit ve formě.

Pouhý měsíc po porodu syna Artura se Ewa Farna po hlavě vrhla zpátky ke koncertování, čímž šokovala řadu svých fanoušků v Česku i sousedním Polsku, které je jejím pomyslným druhým domovem. Proto i příspěvek věnovaný polským příznivcům začala vzkazem, v němž svůj brzký návrat na pódia vysvětluje.

Zpěvačka tedy opět uvedla, že mateřství je bezpochyby na prvním místě, ačkoliv už s miminkem netráví 24 hodin, ale jen „skandálních 22,5 hodiny“. „Každá máma ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí,“ zněla její obhajoba před ostatními maminkami, jelikož se bála, že se na ní sesypou.

Nejnovější příspěvek pro polské fanoušky dokonce obsahuje záběry z jejího posledního energického vystoupení. Ewa při té příležitosti prozradila, že pořadatelé hudebních akcí se na ní v posledních dnech dívali tak trochu skrz prsty, a tak se jim rozhodla poslat jasný vzkaz.

„Pozdravuji tímto videem všechny organizátory, kteří se vysmáli mojí manažerce, když tvrdila, že Ewa je připravená zahrát koncert již v létě, a mimo jiné prohlašovali, že nevyspalá žena nedokáže dobře zazpívat. Teď dámy a pánové, sledujte magii hormonů,“ napsala Farna s jistou dávkou nadsázky na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Čec 15, 2019 v 4:53 PDT

Ewa Farna přivedla svého prvorozeného potomka, kterého má s manželem Martinem Chobotem, na svět počátkem června. Podle dostupných informací se tak stalo v nemocnici ve středočeské Příbrami.

Témata: Ewa Farna