Jaromír Jágr už zase randí? Neuvěříte, komu na sebe dal číslo!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 10:52

Legendární hokejista Jaromír Jágr už se sebral z rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou a rozdává telefonní čísla ženám na potkání. Jako tradičně přitom míří docela vysoko. Uhádnete, komu na sebe dal telefon?

Kdy jindy než v letní přestávce před sezónou má hokejista Jaromír Jágr čas na randění. Po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou, která už má nového partnera Míru, se sice dušoval, že na hledání nové lásky nemá čas, nakonec ale objevil ženu, které dokonce ochotně věnoval své telefonní číslo.

Kontakt s olympijskou šampionkou Ester Ledeckou zprostředkovala česká mutace magazínu Vogue, která tak všestranné sportovkyni splnila přání dlouze si s Jágrem popovídat. Sportovci spolu hovořili téměř dvě hodiny a Ledecká to označila za „neuvěřitelnej zážitek“. „Jen doufám, že zase někdy aspoň chvilku budeme mít čas a pokecáme,“ zasnila se.

Jágr na tuto výzvu reagoval tím, že jí nadiktoval telefonní číslo a prohlásil: „Já jsem odteď součást tvýho týmu, tvůj psycholog.“ Ester se následně rozplývala nad tím, že má na legendárního hokejistu číslo. K narozeninám ani k Vánocům teď prý už žádný další dárek nepotřebuje.

Že by z toho mohlo být něco víc, si pravděpodobně nikdo nemyslí. Zatímco věkový rozdíl, který činí 23 let, by vzhledem ke znalosti Jágrových předchozích vztahů nejspíš nebyl překážkou, Ledecká se přesto nejeví jako úplně typický prototyp přítelkyně legendárního hokejisty.

Po jeho boku se totiž střídaly především modelky a moderátorky. Kromě Veroniky Kopřivové šlo kupříkladu o Innu Puhajkovou, Andreu Verešovou, Ivu Kubelkovou, Nicol Lenertovou a údajně i Lucii Borhyovou.

Témata: Jaromír Jágr Ester Ledecká