Karel Gott ikona komunismu, prospěchář, normalizačně upatlaný!!! HÁDKA POLITIKŮ KVŮLI MISTROVI

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2019 9:49 | Aktualizováno: 16. července 2019 16:38

Kvůli Karlu Gottovi se rozpoutala pořádná válka. Novinářka se totiž do zpěváka pořádně pustila, což překvapivě naštvalo politiky!

Server Forum 24 v komentáři uvedl, že oslavy 80. narozenin Karla Gotta ukázaly, že je "to láska ke všemu starému, nejlépe upatlanému normalizací, co připomíná odkvetlé mládí a dobu, která byla pro mnoho lidí jednodušší, pochopitelnější a tak nějak bližší."

Komentátorka to připodobňuje k "trapným retro akcím", které se objevují například v Lidlu, nebo na obrazovkách České televize, která údajně přetéká normalizačními filmy a seriály.

"Už snad ani nejde o Antichartu či přizpůsobení se každé době. To skutečně smutné na tom je, že 30 (!) let po sametové revoluci obdivujeme ikonu komunistického vysílání, prospěcháře a mistra převzatých písní," tvrdí komentátorka dále,

Tím ale pořádně pobouřila předsedu KSČM Vojtěcha Filipa. Ten se do novinářky pustil a tvrdí, že její subjektivní pohled na svět svědčí o nulové toleranci k názorům druhých.

"Tento její výbuch kazatelství způsobily 80. narozeniny Karla Gotta. Řeknete si, co je na tom špatné? Ona dáma všechny, kdo jeho melodie poslouchají, hodila do jakéhosi normalizačního pytle, spolu se starými seriály, které se jí pro změnu nelíbí na obrazovce České televize. Prý žijeme v myšlenkovém zaujetí socialismu," píše dále politik.

"Že by tato novodobá cenzorka chtěla jako Koniáš spálit na hranici místo knih české filmy, seriály, jako je třeba Nemocnice na kraji města nebo také desky a CD Karla Gotta? A co ti "neuvědomělí" lidé, kteří neodpovídají jejím představám? Co udělá s nimi? Každý má svůj vlastní pohled na svět i vlastní názor, vnucovat ho za každou cenu druhým a pohrdat jimi je velmi hloupé," dodal Filip.

Témata: Karel Gott KSČM Vojtěch Filip (KSČM)