Chudák Dominika Gottová. Ve sporu s Karlem a Ivanou našla zastání!

Dominika Gottová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 9:31

Dominika Gottová našla zastání ve sporu s otcem Karlem a jeho manželkou Ivanou. Nejstarší dcera legendárního zpěváka sice tvrdí, že se k ní táta chová skvěle, ale ne každý si to myslí. Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný prozradil, jaký je jeho názor.

Karel Gott svolil k tomu, aby jeho nejstarší dcera Dominika, jejíž mediální výstupy mu nejsou vždy po chuti, poskytla rozhovor Blesku. Gottová v něm tátovi děkuje za finanční podporu a uvádí na pravou míru informace o jejich údajných sporech. Sice mezi nimi prý došlo k nedorozuměním, ale jinak se k ní otec chová skvěle.

Celá záležitost zaujala bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného, kterému leží v žaludku především Gottova manželka Ivana, kterou jen v uplynulém týdnu častoval označeními jako „predátorka“ nebo „zlá mrcha“. „To není rozhovor z donucení za příspěvek na cestu do Prahy, na kterou nemá peníze, to určitě ne,“ domnívá se.

Vzápětí Novotný píše, že rozhovor smrdí, podle jeho názoru je na něm něco zvláštního. „Určitě bych za tím ale ‚nehledal‛ fakt, že Dominika byla nucena ho poskytnout poté, co jí byl odmítnut příspěvek. Zvláštní, jak Ivana nejprve přesvědčí Karla, že Dominika bulváru donáší (lež) a teď ji nutí s ním mluvit,“ vysvětluje současný starosta pražských Řeporyjí.

„Za tohle rozvracení celé rodiny a dělání pitomců ze čtenářů bulváru (který jinak nelže), přijdeš Ivano za Babišem do pekla!“ vzkázal bývalý bulvární novinář na Bertramku. Novotný mimo jiné označil Karla Gotta v přání, které mu adresoval k nedělním 80. narozeninám, za „týraného seniora“.

„Nesmírně si ho vážím, stejně jako táta, jeho celoživotní kamarád. Já si ale samozřejmě vážím každého týraného seniora, musí být strašné nemít sílu se vzepřít útlaku,“ napsal na Twitteru.

Témata: Dominika Gottová Pavel Novotný Karel Gott Ivana Gottová