Andrea Pomeje se rozvášnila až moc: Odneslo to zdraví!

Andrea Pomeje 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 17:01

Dýdžejka Andrea Pomeje se při nedávném koncertě natolik rozvášnila, až to odneslo její zdraví. Vdova po zesnulém herci dnes dokonce musela do nemocnice, jelikož se její stav několik dní vůbec nelepšil.

Na webových stránkách Radia Kiss, na jehož vlnách moderuje, sice Andrea Pomeje vybízí fanoušky, aby si našli, kdy koncertuje, a „dorazili prošlapat střevíce live“, ale tentokrát chtěla během svého setu prošlapat střevíce sama a pořádně se jí to vymstilo. Skončila totiž v péči lékařů.

Vdova po letos zesnulém herci koncertuje prakticky každý víkend, ani ten uplynulý nebyl výjimkou. Dýdžejka je zvyklá se chovat během vystoupení pěkně divoce – běhat do publika a tančit. Na hraní v jednom z náchodských hudebních klubů ale nebude vzpomínat v nejlepším.

Andrea totiž výlet do rozvášněného publika odnesla zdravotními potížemi. Zničehonic se totiž s bolestivou grimasou v obličej skácela na zem a chytla za pravé koleno. Sama si pak jako laik diagnostikovala vyhozený kloub.

„Vyhozený koleno,“ okomentovala Pomeje videa na sociální síti, kde je vidět, jak se jí její kolega zpoza dýdžejského pultíku snaží zvednout zpátky na nohy. Jenže zdravotní stav Andrey se nezlepšil ani druhý den, a tak musel dorazit její svalnatý přítel Petr Plaček, aby ji odnesl do auta.

Koleno se bohužel neumoudřilo ani v noci z neděle na pondělí, a tak musela Andrea ráno společně s partnerem Petrem vyrazit do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde se celé věci podívají na kloub lékaři.

Témata: Andrea Pomeje