Kopřivová je po rozchodu s Jágrem ve svém živlu: Zase balí kufry!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 16:19

Mnohokrát se nechala slyšet, že ráda cestuje, a po rozchodu s hokejistou Jaromírem Jágrem je tak konečně ve svém živlu. Po návratu z láskyplné dovolené s partnerem ve Španělsku se Veronika Kopřivová doma dlouho neohřála a už zase sbalila kufry.

V uplynulém týdnu si Veronika Kopřivová užívala sluníčka na Pyrenejském poloostrově, kam vyrazila na dovolenou se svým novým přítelem Miroslavem Dubovickým. Cestu zakončili v jihošpanělské Malaze, odkud expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra poslala fanouškům následující vzkaz.

„Roadtrip po Španělsku zakončen v krásném městě Malaga. Mám strašně ráda roadtripy, protože tento způsob cestování nás učí žít přítomným okamžikem. Užívat si tady a teď, důvěřovat vlastní intuici a spontánně se rozhodovat. Vychutnávat si absolutní svobodu a volnost. ‚Cesta je cíl‛ má u roadtripu doslovný význam,“ napsala modelka na Instagramu.

Doma v Česku se ovšem dlouho neohřála, s čímž se svěřila rovněž na sociální síti. Po návratu z Malagy si v Praze vybalila, odjela na focení do Pardubic, pak se znovu zabalila a opět odcestovala do zahraničí. Tentokrát se stalo její cílovou destinací Chorvatsko.

Ač se Veronika tváří jako zběhlá světoběžnice, tentokrát upřímně přiznala, že Jadran nemá úplně dobře zmapovaný, a tak poprosila fanoušky o radu. „V Chorvatsku jsem byla jednou před 15 lety, nějaký tipy na dobré jídlo a hezká místa kolem Splitu?“ zeptala se a několika doporučení se skutečně dočkala.

Zdá se, že tentokrát vyrazila Kopřivová do ciziny sama, bez přítele Míry, který nadále zůstává tak trochu v anonymitě. Modelka totiž odmítá potvrdit, že společně tvoří pár, ačkoliv Dubovický během dovolené ve Španělsku zveřejnil jejich společnou fotku.

Témata: Veronika Kopřivová