Zeťová reaguje na obvinění, že předbíhala v nemocnici: Pravda vyjde najevo!

Helena Zeťová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 14:59

Zpěvačka Helena Zeťová na sociální síti zareagovala na nařčení, že v nemocnici předbíhala nemocné pacienty včetně malého miminka. V depresivně laděném příspěvku uvedla, že pravda vždy vyjde najevo.

Popularita Heleny Zeťové už zdaleka nedosahuje výšin z minulého desetiletí, kdy působila v populární dívčí kapele Black Milk, ale hvězdné manýry ji podle některých svědectví neopustily. Blesk v pátek informoval o tom, jak zpěvačka údajně předbíhala nemohoucí pacienty v jedné z pražských nemocnic.

Zeťová měla v čekárně předběhnout řadu nemocných včetně těhotné ženy či tříměsíčního miminka. Bez pozdravu si to prý namířila rovnou do ordinace, ačkoliv podle svědkyně nic nenasvědčovalo tomu, že by byla natolik nemocná, aby měla právo mít přednost před ostatními pacienty.

Na výzvu Blesku o vyjádření k incidentu Zeťová nereagovala, raději využila prostoru na sociálních sítích. Na jejím instagramovém profilu sice o nemocnici nepadlo ani slovo, ale okolnosti dávaly tušit, že jde o reakci na výše zmíněná nařčení. Příspěvek se totiž na profilu objevil v den, kdy článek Blesku vyšel.

Je nutné říct, že zveřejněný text je poměrně depresivní. „Dneska jsem měla smutnej den. Ani z auta se mi nechce. Nikdo tu na mě nemůže a mám pocit, že jsem v bezpečí,“ svěřila se Zeťová fanouškům.

„Naštěstí vím, že pravda vždycky vyjde najevo. Ale koho to zajímá, když vás lidi soudí podle sebe… jako zrcadlo. Zároveň ale vím, že tu jsou i ti, kteří mají svědomí a to pomyslný zrcadlo nejdřív nastavili sobě. A o ty já stojím. Jen myšlenka… Tak to teď cítím,“ dodala zpěvačka.

Témata: Helena Zeťová