ÚTOK na Karla Gotta: Pracuje pro extremisty a Rusko!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. července 2019 10:58

Zpěvák Karel Gott, který včera oslavil své 80. narozeniny, podle analytika Jakuba Jandy veřejně propaguje ty nejhnusnější konspirační teorie.A nejen to.

Analytik think tanku Evropské hodnoty se ke Gottovi vyjádřil na sociální síti. "Úspěch v jedné pracovní oblasti vůbec neznamená, že se jinak nebudete chovat jako poblázněně nebezpečně," uvedl.

"Karel Gott je sice kulturní legendou, ale když veřejně propaguje ty nejhnusnější konspirační teorie, tak dělá pro české extremisty a ruské destabilizační zájmy více práce než Aeronet a “Parlamentní” listy dohromady," dodal odborník.

Janda pravděpodobně narážel na rozhovor Karla Gotta pro Lidové noviny. V něm zpěvák například řekl, že nic se neděje náhodou, a vždy je o vítězích rozhodnuto předem.

"Stejné banky podporovaly toho, kdo je rozpoutal, a vyjednávaly s tím, kdo byl napaden. Domlouvaly se, čím budou platit, až jim budou posílat zbraně. Běh světa řídí tyto vysoké nadstátní kruhy, tzv. ilumináti nebo osvícenci, a také svaté řády a lóže až po mysticko-okultní organizace,“ uvedl tehdy Gott.

Témata: Karel Gott Jakub Janda (Evropské hodnoty)