Gulaši se opět ozval, co Erbová? Pokračujeme v krasojízdě, vzkázala!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 11:34 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:11

Po rozchodu se po něm slehla zem, až teď se hokejista Michal Gulaši opět ozval z dovolené v zahraničí. Užívat si ovšem umí i jeho expartnerka Vlaďka Erbová, která vyrazila na pořádně divokou dámskou jízdu.

Od mediálně propíraného rozchodu Vlaďky Erbové a Michala Gulašiho už utekl zhruba měsíc a půl, během kterých volí každý jinou strategii. Zatímco modelka na sociálních sítích zásobuje fanoušky nejrůznějšími fotkami a příspěvky, hokejista na svůj profil ještě donedávna vyvěsil jen jeden jediný snímek.

Šlo o fotografii se sestrou Kristýnou, která mezi jeho blízkými vyvolala euforii. Pod snímkem nechyběly komentáře typu „rodina pohromadě, tak to má být“, „sestra je na celý život, to partnerky jen výjimečně“ nebo „konečně vše, jak má být“. Leccos dávalo tušit, že si rodina oddechla, že je Erbová pryč.

Gulaši se znovu ozval až o uplynulém víkendu, pravděpodobně z dovolené v zahraničí. Namísto Erbové na ni vyrazil se svým nejlepším kamarádem, zatímco jeho bývalá partnerka vyrazila na dámskou jízdu. „Holky moje... děkuji... dnes pokračujeme v krasojízdě,“ napsala na Instagramu. Jinak hledá útěchu především u dětí.

S nimi se má podle dostupných informací stěhovat pryč od Gulašiho z Brna do rodného Mostu. Momentálně se narychlo rekonstruuje byt, aby se do něj Erbová s dětmi mohly do konce srpna nastěhovat, aby stihly začátek školního roku.

Proč se cesty páru vlastně rozešly? Gulaši měl vinit Erbovou, že vynáší informace ze soukromí médiím, která o nich poté píšou. Na mediální pozornost si stěžovala i modelka, která novináře vinila z rozpadu vztahu. Zároveň se dušovala, že jim rozhodně žádné informace neposkytovala. Celou pravdu vědí jen oni dva.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová