Stěhování do luxusu za miliony: Mynář a jeho Alex si přivezou miminko do nového domova!

Alexandra Mynářová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. července 2019 10:16

Hradní kancléř Vratislav Mynář (52) a jeho manželka Alex (35) se už velmi brzy dočkají druhého potomka. Miminko by si z porodnice mohli přivést do nového domova! Po pěti letech by se totiž manželé měli konečně přestěhovat do luxusní vily!

Mynářovi by se měli už brzy přestěhovat do vily, kterou před několika roky koupil kancléř. Z funkcionalistické vily se po obří rekonstrukci stalo luxusní moderní sídlo! „Rekonstrukce byla velmi náročná, nejenom finančně, ale i časově. Já jsem rád, že jsme to s manželkou dobojovali do vítězného konce,“ prozradil Blesku Mynář.

Nemovitost ve Strašnicích kancléř koupil v roce 2014 za 5,5 milionu korun, další miliony stála rekonstrukce – prý i kvůli údajně špatnému stavu původně koupeného domu.

Na kolik jej opravy přišly, ale Mynář prozradit nechtěl. „Vzhledem k tomu, že ta rekonstrukce byla rozložena do dlouhé doby, zvládl jsem to z vlastních úspor,“ dodal.

Pokud půjde vše podle plánu a poslední úpravy se neprotáhnou, mohli by si nastávající rodiče druhého syna přivést do nového domu!

Témata: Vratislav Mynář Alexandra Mynářová