Pavel Novotný přál Gottovi k osmdesátinám: Šokující slova o týrání!

Pavel Novotný 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 10:53

Některá přání k narozeninám Karla Gotta dojmou, jiná mu spíš zvednou žaludek. Na Mistra nezapomněl v jeho velký den ani bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, jenže tomu to nedalo, a tak pronesl také šokující slova o tom, že zpěvák je „týraným seniorem“.

Jako bývalý bulvární novinář má dokonalý přehled o celebritách, a tak ani Pavlu Novotnému neuniklo včerejší životní jubileum zpěváka Karla Gotta, který oslavil 80. narozeniny. Nebyl by to ovšem Pavel Novotný, kdyby si v přání nerýpl do Gottovy manželky Ivany, které často nemůže přijít na jméno.

„Já bych rád Karlovi popřál k osmdesátinám hodně zdraví, radosti z dětí a aby ho už tolik nesekýrovala a nerozesírala s médii a některými celoživotními přáteli a spolupracovníky predátorka,“ vzkázal současný starosta pražských Řeporyjí prostřednictvím Twitteru. Jenže pak jej začalo hryzat svědomí.

Konkrétně uživatel Tvoje svědomí, kterého zajímal skutečný názor Novotného na Gotta. „Nesmírně si ho vážím, stejně jako táta, jeho celoživotní kamarád. Já si ale samozřejmě vážím každého týraného seniora, musí být strašné nemít sílu se vzepřít útlaku,“ svěřil se někdejší novinář. Když byl však konfrontován s výzvou, aby o týrání předložil důkazy, odvětil, že nerozumí.

V uplynulém týdnu to bylo už podruhé, co se opřel do Ivany Gottové. Nejprve totiž zveřejnil příspěvek o tom, jak zpěvákova manželka údajně připravila pražskou Všeobecnou fakultní nemocnici, kde se Mistr léčil, o téměř čtvrt milionu korun. Darovat na konto zdravotnického zařízení je chtěla jeho někdejší milenka Alice Kovácsová.

„Ivana je zlá mrcha, která vezme od huby čtvrt milionu oddělení, kde neskutečným zásahem zachrání život Karlovi jen proto, že nesnáší Kovácsovou, dalšího z mnoha lidí z Karlova dřívějšího okolí, které od něj v posledních letech nemilosrdně odstřihla, protože na nich Karlovi záleželo, protože na něj měli vliv,“ zuřil Novotný.

Témata: Pavel Novotný Karel Gott