Karel Gott o narozeninách plakal: Tohle mu udělali jeho dobří přátelé!

Karel Gott 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. července 2019 9:24 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:13

Karel Gott, který v neděli oslavil 80. narozeniny, se dočkal i jednoho nečekaného hudebního dárku! Kolegové zpěváci tak mnohonásobného slavíka dojali až k slzám!

Karel Gott o víkendu slavil životní jubileum! Popřála mu celá řada hvězd a kolegů, někteří se navíc zapojili do unikátního dárku! Televize Prima společně s Michalem Davidem a hvězdami české hudební scény pro Gotta tři měsíce připravovali speciální píseň a videoklip.

Hvězdy jako Ilona Csáková, Michal David, Hana Zagorová, Štefan Margita, Monika Bagárová, Pepa Vojtek, Marian Vojtko, Dasha, Bohouš Josef, Markéta Konvičková či Petr Kolář spojili síly na nazpívali jednu z legendárních Gottových pístní Stokrát chválím čas.

Výsledek opravdu stojí za to! Když televize oslavenci dárek pustila, jen nevěřícně zíral! Dojalo ho to tak moc, že si po chvíli už z tváří utíral slzy! „Nemáte tady kapesník pro mě?“ ptal se Karel Gott při poslechu songu! Na konci už ani nemluvil a jen si kapesníkem otíral oči!

Zpěváci si od mistra na závěr vysloužili potlesk. „Je škoda, že mě neslyší,“ posteskl si Gott. „Hlavně je z toho vidět, že to zpívají s nasazením a s takovou kamarádskou věrností. Oni ví, že je to píseň, kterou mám rád a zpívají ji skvěle. Je to dojemné,“ nešetřil chválou zpěvák.

Témata: Karel Gott Michal David Ilona Csáková Monika Bagárová Hana Zagorová Josef Vojtek (zpěvák) Petr Kolář