Tomáš Řepka žaluje ve vězení? Kristelová promluvila!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 9:30 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:11

Kateřina Kristelová opět cítila nutkání zastat se svého vězněného partnera Tomáše Řepky. Objevily se totiž informace, že za mřížemi žaluje a vyhrožuje, a tak se blonďatá moderátorka rozhodla vše uvést na pravou míru. Jak se podle ní Řepka chová?

Po přesunu do plzeňské věznice na Bory se po neslavnějším vězni současnosti Tomáši Řepkovi tak trochu slehla zem. Až v minulém týdnu začaly skrz zdi prosakovat nejnovější informace, které ovšem byly mnohdy velice protichůdné. U koho hledat pravdu? Jeho životní partnerka Kateřina Kristelová se k některým věcem vyjádřila na Instagramu.

„Tomáš je přesně ten typ, co žaluje už od první třídy a ještě rovnou do deníčku,“ vzkázala lidem na sociální síti. Poukazovala tak na článek Expresu, podle kterého Vězeňská služba rozhodla o přesunu Řepky z Ruzyně na Bory poté, co fotbalista vyhrožoval dozorcům, že celou věznici nelichotivě popíše ve svém deníčku.

Kristelová se těmto tvrzením vysmála. „Tak určitě… Strašně vyhrožoval a proto se všichni vyděsili,“ napsala blonďatá moderátorka a dodala, že doufá, že to půjde dokázat. Server, který tyto informace přinesl, se totiž opíral o blíže nespecifikovaný zdroj.

Řepkova životní partnerka tedy tvrdí, že nic špatného fotbalista za mřížemi nedělá. Opřít se může také o zjištění Deníku, který minulý týden informoval, že se Řepka chová na Borech naprosto bezproblémově a nemá žádné výjimky ani konflikty se spoluvězni.

Během procházek se kolem něj údajně tvoří hloučky, vězni poslouchají jeho vyprávění. Řepka měl odmítnout jen jedinou věc – hrát volejbal. Prý to vysvětlil slovy, že pro něj jako fotbalistu to není to pravé ořechové.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka