Lucie Bílá přiznává: Na fotkách vždy vypadám jako…

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 21:59

Lucie Bílá zveřejnila na sociální síti novou fotografii, podívala se na ni a prozradila, jak na snímcích většinou vypadá. Autorem fotky je přitom její milovaný přítel Radek Filipi. Dala si zpěvačka pozor na pusu?

Zpěvačka Lucie Bílá zase jednou zveřejnila fotku, po které ji fanoušci nevěří, že už je jí 53 let. Pod příspěvkem se objevují samé komplimenty na adresu Zlaté slavice i jejího partnera Radka Filipiho, který je – jak Bílá prozradila – autorem snímku.

„Na fotkách vždy vypadám tak, jak mne vidí fotograf. Toto je pohled mého partnera. Právě v této chvíli,“ prozradila zpěvačka něco ze zákulisí vzniku fotografie, kterou na svém profilu sdílel i její přítel. „Miluji. Jsem šťastnej chlap,“ dodal.

Filipi minulý týden slavil narozeniny a od Bílé dostal několik originálních dárků, třeba zajímavou lampu na benchpress, v němž se svalovec již brzy zúčastní mistrovství světa. Slavná partnerka mu ovšem věnovala i novou píseň Protože.

„Máme za sebou narozeninový víkend, a tak už mohu prozradit i to, že písnička Protože je prvním singlem z chystaného alba. Udělala radost nejen mému partnerovi, ale i vám a za to vše bych chtěla nejvíc poděkovat Marku Ztracenému, autorovi písničky, za naše hodinové rozhovory a moře SMS a hlavně za úžasný výsledek,“ napsala Bílá na Instagramu.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi