Lucie Borhyová se vrací do reality: Poslední smyslná fotka z dovolené!

Lucie Borhyová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 21:21

Lucie Borhyová se z dovolené vrací do tuzemské televizní reality. Fanoušci se jí už zítra znovu dočkají v Televizních novinách, ještě předtím jim ovšem poslala poslední smyslnou fotografii ze zahraničí.

Letošní dovolená populární moderátorky Lucie Borhyové je u konce. Tvář televize Nova se ze zahraničím rozloučila poslední smyslnou fotkou a pak potěšila fanoušky oznámením, že se už za necelých 24 hodin vrátí na obrazovky. Na snímku se však ještě naposledy ukázala tak, jak ji tam rozhodně neuvidíte.

„S takovým nadšením se na Vás už zítra budu těšit v Televizních novinách,“ vzkázala Borhyová televizním divákům s tím, že se vrací zpátky do reality. Dovolenou si evidentně užila, však se držela motta „nemůžeme zastavit čas, ale nemůžeme ho ztratit“.

Doma ovšem čekají na Borhyovou také starosti. Kromě návratu na obrazovky totiž musí s právníky řešit reklamní podvod. Kdosi totiž využívá její tvář k propagaci přípravku na hubnutí, ačkoliv každý normální člověk pochybuje, že by Borhyová kdy řešila problémy s nadváhou.

Podle právníků jde o parazitování na pověsti moderátorky, takové jednání vykazuje znaky trestného činu vůči Lucii i lidem, kteří si na základě falešné reklamy přípravek koupili. Podali proto trestní oznámení, kterým už se zabývá policie.

Témata: Lucie Borhyová