Karel Gott oslavuje: Po tomhle videu mu 80 let tipovat nebudete!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 18:45

Snad každý Čech ví, že legendární zpěvák Karel Gott dnes slaví 80. narozeniny, ovšem po zhlédnutí videa z jeho rodinné oslavy mu jeho pokročilý věk rozhodně tipovat nebudete. Podívejte se sami.

Prošel si řadou vážných zdravotních problémů, dokonce porazil rakovinu mízních uzlin, přesto by dnešnímu oslavenci Karlu Gottovi 80 let tipoval málokdo. Ještě méně lidí by jeho přesný věk trefilo po zhlédnutí videa z jeho tajné rodinné oslavy, které zveřejnil odpoledne na sociální síti.

Mistr v něm válí stolní tenis jako za mlada, zatímco za jeho zády běží na plátně dnešní mužské wimbledonské finále mezi Rogerem Federerem a Novakem Djokovičem. Proto navíc uspořádal anketu mezi fanoušky, kdo v utkání zvítězí.

Kdo byl naopak jeho pingpongovým soupeřem, to není z videa patrné. Dá se ovšem předpokládat, že to byla jedna z jeho dcer. „I v osmdesáti je třeba udržovat se ve formě,“ okomentoval Gott záběry dlouhé výměny, při které míček létá z jedné strany stolu na druhou.

Karel Gott slaví v den svých 80. narozenin v rodinném kruhu, ovšem všichni jeho nejbližší se ani při tak významné události nesešli. Na poslední chvíli se omluvila zpěvákova nejstarší dcera Dominika Gottová, která z Finska dorazí se svým manželem Timem až koncem měsíce.

S přáteli a kolegy oslavil Gott životní jubileum už 21. června, kdy za ním do pražského Divadla Na Jezerce, které mu propůjčil místní principál, herec Jan Hrušínský, dorazily asi tři stovky hostů.

Témata: Karel Gott