Zoufalá Agáta Prachařová krade děti: S Jakubem už další nechce!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 17:20

Vlastní děti už Agátě Prachařové nestačí. Na sociální síti zveřejnila dvojnásobná maminka zajímavou fotografii, na které drží v náručí malé batole. Sama se přitom nechala slyšet, že už další dítě nechce. Opravdu?

Agáta Prachařová je ze situace ve společné domácnosti s Jakubem Prachařem zoufalá. Porotce Talentu prchl za kamarádem Liborem Boučkem do zahraničí a jedinou oporou ji tak jsou děti Kryšpín a Mia. Jenže syn jezdí v létě po táborech, a tak Agátě zbývá energie navíc. Proto se rozhodla ji využít opravdu svérázným způsobem.

Jedno dítě si totiž ukradla a ještě se tím chlubí na sociální síti. „Dnes v 10:40 opakování pořadu Máma nad věcí. A dítě ukradené od Marty Šantorové,“ napsala k fotografii s miminkem známé vizážistky.

Agáta se přitom po návratu z Izraele, kam utekla za maminkou Veronikou Žilkovou před problémy u sebe doma, nechala slyšet, že už by další dítě nechtěla.

Domovské televizi Prima tehdy prozradila, že její děti Kryšpín a Mia už se dalšího sourozence pravděpodobně nedočkají. „Ne,“ odpověděla rezolutně na dotaz jednoho z diváků, zdali bude mít další miminko. Svou mámu tak v počtu dětí rozhodně nedožene.

Otázkou také je, zdali by Agáta vůbec měla někoho, s kým by si další dítě mohla pořídit. Její manžel Jakub momentálně nevypadá jako žhavý favorit. Chvíli to sice vypadalo, že se manželé možná udobří, ale první dva týdny letních prázdnin znovu vše obrátily vzhůru nohama.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař