Karel Gott ve StarDance? ČT přišla s šokující novinkou!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 13:53

Legendární zpěvák Karel Gott nikdy nepatřil k těm, kteří by na pódiu oslňovali svými tanečními schopnostmi. Přesto se v roce velkého životního jubilea objeví v taneční show StarDance. Jaká bude jeho role?

Už relativně dlouho napíná Česká televize fanoušky ohledně jména posledního soutěžícího, který se na podzim utká o titul krále tanečního parketu. V den 80. narozenin Karla Gotta vyrukovala Česká televize se šokující novinkou. Je snad Mistr oním desátým účastníkem jubilejního ročníku?

Kdepak, ačkoliv se na přípravě taneční show svým způsobem podílí. Ani v desáté řadě totiž nebudou chybět tematické večery a právě jeden z nich bude věnován legendě tuzemského hudebního průmyslu.

Na Gotta přijde řada hned po prvním oťukávání soutěžících. Večeru s podtitulem „Pocta legendě“ bude patřit už druhý vysílací večer. „Pomocí těch nejlepších skladeb si připomeneme pěveckou hvězdu spojující všechny generace,“ řekl ČT manažer vývoje StarDance Jan Potměšil.

Jednotlivé taneční páry budou toho večera tancovat na legendární hity Karla Gotta. „Repertoár Mistra nabízí desítky hitů, ze kterých můžeme vybírat muziku k jednotlivým tancům. K dispozici máme široký a inspirativní hudební prostor,“ dodal Potměšil.

Témata: Karel Gott StarDance Česká televize