Andrea Pomeje už netruchlí: Svlékla se a ukázala prakticky vše!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 10:22 | Aktualizováno: 14. července 2019 16:42

Období piety po smrti manžela Jiřího je pryč. Vdova Andrea Pomeje se svlékla a ukázala se fanouškům tak, jak ji normálně vídá jen její současný přítel Petr Plaček. Uteče od hudby k modelingu?

Vdova Andrea Pomeje už rozhodně netruchlí, pietě odzvonilo. Vyplývá to z jejího instagramového profilu, kde zveřejňuje velice svůdné snímky. Naposledy odhalila téměř vše o probíhajícím víkendu, ovšem kdo Andreu sleduje, ten dobře ví, že tohle nádherné tělo patří pouze svalovci Petru Plačkovi.

Dýdžejka v poslední době stále častěji propadá modelingové profesi, ovšem léto patří v jejím kalendáři především hudebním vystoupením. Kupříkladu včera Andrea koncertovala na jedné „summer party“ v Česku.

Andrea za sebou přitom vůbec nemá jednoduchý půlrok. V únoru se navždy rozloučila s manželem Jiřím (†54), který sice podlehl rakovině, ale mnozí z jeho smrti vinili právě jí. Stresových situací si tedy zažila víc než dost, a tak ani není divu, že nedávno na svém Instagramu psala o „blázinci“.

„Jsme zpátky z Thajska 2 měsíce a mně to přijde jako věčnost. Myslela jsem si, že po návratu najedu na nějaký nový organizovaný „no stres“ systém a opět jsem skočila rovnou po držce do blázince,“ napsala oblíbená diskžokejka.

Témata: Andrea Pomeje