Karel Gott v šoku: Špatná zpráva od dcery Dominiky v den 80. narozenin!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 8:26 | Aktualizováno: 14. července 2019 13:25

Dnes slaví legendární zpěvák a čtyřnásobný otec Karel Gott osmdesátiny, ovšem jedna z jeho dcer mu na poslední chvíli sdělila špatnou zprávu. Vzkaz dorazil na Bertramku ze Skandinávie, kde žije nejstarší dcera Dominika. Co je jeho obsahem?

Na dnešek připadají 80. narozeniny Karla Gotta a legendární zpěvák podle dostupných informací sezval celou rodinu, aby s ním velké životní jubileum oslavila na chalupě v severočeské Doubici. Z Finska měla dorazit i jeho nejstarší dcera Dominika, ale nakonec je všechno jinak.

„V neděli nepřijedeme, rozhodli jsme se tak,“ sdělila Blesku Dominika s tím, že společně s manželem Timem navštíví tatínka až koncem měsíce. „Táta o tom ví. Budu mu v neděli volat. Abych mu pogratulovala,“ vysvětlila Gottová.

Dominika podle Blesku ještě v pátek netušila, kdy by měli letět, aby nedělní oslavu stihla. Jelikož ji prý nikdo nepotvrdil všechny informace k oslavě a přesunu, ačkoliv čekala do poslední chvíle, rozhodla se nakonec dorazit domů do Česka jindy.

Otázkou ovšem je, zdali za vším nejsou dlouhodobé spory mezi Dominikou Gottovou a jejím otcem. V médiích se totiž spekulovalo o tom, že nejstarší dceru zpěváka rozezlila skutečnost, že se Gott rozhodl přepsat majetek na manželku Ivanu.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott