Ewa Farna se ukázala poprvé od porodu: Už koncertuje! Jde mateřství stranou?

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 15:42 | Aktualizováno: 14. července 2019 13:30

Zpěvačka Ewa Farna šokovala fanoušky, když se jen pár týdnů po porodu vrátila na pódia. Na sociální síti následně zveřejnila vzkaz, v němž lidem vysvětlila, proč se rozhodla tak brzy vrátit ke své profesi.

Syn Ewy Farne Artur má teprve měsíc a zpěvačka už se vrací do práce. „Zahráli jsme první koncert z nové show, moc děkujeme lidem, ale i pořadateli za důvěru,“ prozradila novopečená maminka na svém instagramovém profilu. Hned vzápětí spustila obhajobu, proč se tak rozhodla.

„I když je koncertů o hodně méně na rozdíl od minulých našlapaných let, hrajeme. Cítím se totiž skvěle. Zastávám pravidla: ‚žádný extrém není dobrý‛ a taky ‚šťastná máma, šťastné dítě‛,“ vysvětlila Farna.

Podle jejího soudu se jí tento přístup zatím vyplácí. „Mateřství je bezpochyby na prvním místě (dnes poprvé z 24 hodin pouhých skandálních 22,5 hodiny spolu), ale to se přeci nemusí vylučovat s občasným koncertováním,“ konstatuje oblíbená zpěvačka.

Ewa si přesto uvědomuje, že se na ní možná některé maminky sesypou, čemuž by se ovšem ráda vyvarovala. „Existují mámy, které opravdu řeší větší problémy než já. Každé dítě je jiné, proto se nesuďme,“ vzkázala.

Nakonec sama přispěchala s jednou radou. „Každá máma ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí. A ano, je super mít kila navíc před otěhotněním, pak jste zpátky ve formě v podstatě hned,“ odlehčila svůj vzkaz na závěr.

Témata: Ewa Farna