Jiří Krampol se s tím nemazlí: Ultimátum pro nemocnou ženu Hanku!

Jiří Krampol 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 16:21

Herec a moderátor Jiří Krampol vkládá poslední naděje na vyléčení nemocné ženy Hanky do rukou odborníků v léčebně Červený Dvůr. Manželce dal přitom poměrně jasné ultimátum, které by pro ní mohlo být fatální ranou.

Jak už vás stars24.cz informoval, manželka známého baviče Hana Krampolová se přesunula z nemocnice do léčebny, kde si mají konečně posvítit na její závislosti, které ji dostali do nynějšího žalostného stavu. Ostatně i její manžel se nebál prohlásit, že svého času vypadala jako z koncentráku.

Jiří Krampol je samozřejmě ze současného posunu v léčbě nadšený, přesto dává své ženě jasné ultimátum. „Už toho mám plné zuby. Buď bude spolupracovat, nebo půjde. Nemám potřebu v jednaosmdesáti letech dělat někomu lokaje,“ prohlásil rezolutně pro eXtra.cz.

„Pokud by si představovala, že se zase vrátí k předchozímu stylu života, kdy by jenom ležela, kouřila a nechala se obskakovat, tak to by se pletla. Už bych to znovu nedovolil, dál bychom spolu nemohli žít. To jsem jí řekl jasně. Takový život se dál nedá vydržet,“ pokračoval herec a moderátor.

Hanka si je ultimáta dobře vědomá, i proto se dušuje, že v léčebně v Červeném Dvoře bude sekat dobrotu. „Slíbila jsem to manželovi. Dělám to pro nás oba,“ svěřila se eXtra.cz plná nadšení, že už nemusí trávit další čas na nemocničním lůžku.

Pozitivem léčebny je, že v ní nesežene cigarety ani alkohol, Krampol ale krotí optimismus. „Hanka jí a tváří se, že se léčí, tak uvidíme, co to s ní udělá. Je to porucha jedné její mozkové hemisféry. Má tam problém. Je tam jenom vášeň po jakékoli droze. Proto musela na tu odvykací kúru,“ vysvětlil populární bavič serveru.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová