Bezproblémový vězeň Řepka? Kdepak, nejnovější svědectví to popírá!

Drsňák Tomáš Řepka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 14:17 | Aktualizováno: 12. července 2019 22:09

Je Tomáš Řepka bezproblémový vězeň, který nevyžaduje větší pozornost dozorců? Nejnovější informace to popírají, odsouzený fotbalista se prý naopak v plzeňské věznici na Borech nebojí vyhrožovat všem kolem sebe.

Po přesunu na Bory se po něm slehla zem, až v tomto týdnu konečně přes zdi plzeňské věznice prosákly nové informace o tom, jak si odsouzený fotbalista Tomáš Řepka vede za mřížemi. Podle Deníku se tam chová naprosto bezproblémově, teď se ovšem objevila naprosto protichůdná fakta.

Zdroje Expresu totiž tvrdí, že Vězeňská služba rozhodla o přesunu Řepky z ruzyňské věznice na Bory kvůli jeho chování. Fotbalista už před nástupem do výkonu trestu vzkazoval, že hodlá o svém pobytu za mřížemi napsat knihu a právě tou měl vydírat dozorce. Vyhrožoval jim totiž, že se jim nebude líbit, co si o sobě v budoucnu přečtou.

„Tomáš si hrál na hrozného krále. Nikdo ho tam ale neměl rád. Všechno kritizoval a vyhrožoval, že celou věznici popíše ve svém deníčku. Proto se vedení věznice rozhodlo, že ho pošle na Bory. Protože nechtěli, aby je v tom deníčku špinil,“ tvrdí tajemný informátor zmíněného serveru.

Ani na Borech se mu původně nedostalo hezkého přivítání, ovšem postupně si měl získat důvěru spoluvězňů. Během procházek se údajně tvoří hloučky a ostatní muklové poslouchají Řepkovo vyprávění. Jen k nohejbalu se jim ho zlákat nepodařilo.

Jenže zvěsti o jeho bezproblémovém chování se nakonec zdají poněkud přehnané. Řepka údajně opakuje manýry z ruzyňské věznice. „Na Borech už prý také vyhrožuje, že o nich bude psát,“ dodal zdroj Expresu.

Témata: Tomáš Řepka