Po svatbě přišla tvrdá rána: David Gránský dostal padáka!

David Gránský (herec) 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2019 11:26 | Aktualizováno: 12. července 2019 22:09

David Gránský (27) se nedávno oženil se svou přítelkyní Nikolou (25). A zatímco v soukromém životě se mu daří, v práci už to tak veselé není! Dostal totiž padáka!

David Gránský se kromě hraní a zpěvu věnuje i moderování. A ačkoliv se v minulosti nechal slyšet, že jej tato disciplína moc neláká, nakonec se uplatnil v pořadu televize Prima Top Star magazín. Jenže tomu je teď konec!

O prázdninách se pořad nevysílá a na podzim se už podle všeho ona obrazovky vůbec nevrátí! Podle informací Aha! dostal pořad o celebritách definitivní stopku. „Top Star magazín nebude ve své týdenní podobě na obrazovkách TV Prima i vzhledem k chystaným novým formátům s přípravou na spuštění zpravodajského projektu CNN Prima News. Divákům zprávy ze společnosti ale nabízí i nadále v denní formě pořad Top Star, který vysíláme každý den v 19:55,“ řekla pro Aha! mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.

Gránský se tak v době, kdy připravoval svatbu, dozvěděl, že přišel o práci. A je jasné, že ho to příliš nepotěšilo – už jen proto, že svatba není levná záležitost! A navíc utratil hodně peněz za stavbu vysněného domu za Prahou!

Témata: David Gránský TV Prima David Gránský