První drama ve StarDance: Ku**a, to snad ne! Třeštíková se naštvala na fanoušky!

StarDance - Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2019 10:10

Česká televize před pár dny oznámila, že do příštího ročníku StarDance se zapojí i spisovatelka a blogerka Radka Třeštíková. Jejím partnerem bude tanečník Tomáš Vořechovský. Její účast na sociálních sítích vyvolala bouřlivé reakce – a ne všechny byly pozitivní!

Třeštíková se zúčastní jubilejní desáté řady taneční show StarDance. Kromě ní se na parketu objeví třeba také Gabriela Koukalová, Xindl X nebo Nora Fridrichová. 

Právě Třeštíková ale už před začátkem čelí první kritice! „Nějaká žena mi pod fotku ze Stardance napsala, že vypadám staře, fuj, hnus. Ha! Je mi 38 a letos mám, k*rva, právo vypadat na 38!!! Ten tlak na to, abychom furt vypadaly na dvacet, v mém případě aspoň na třicet, je šílenej a děláme si ho my samy!“ zlobí se Třeštíková.

Spisovatelka proto všem ženám vzkazuje, že život není soutěž krásy! „Když na sebe budem ve virtuálním světě patlat filtry a žehlit si ksichty jak parním generátorem, logicky tím vytvoříme model toho jak bychom měly vypadat i v reálu, ale já vám něco řeknu, já když potkám čtyřicítku s botoxem, tak si nikdy neřeknu, ty jo, to je krásná třicítka, vždycky si řeknu, že je to čtyřicítka s botoxem. Stárnutí není ostuda!“ zdůrazňuje Třeštíková.

„Píšu to sem, abych to připomněla i sama sobě, taky bych to brala, kdyby se zastavil čas, ale nezastaví, žádná z nás už nikdy nebude mladší! Máme teď jako ženy nejlepší postavení v dějinách světa, pojďme to neposlat do p*dele tím, že budem řešit kraviny!“ dodává důrazně spisovatelka, která už na podzim ukáže své taneční schopnosti.

Témata: Radka Třeštíková StarDance