Kopřivová si po rozchodu s Jágrem oddechla: Konečně svoboda!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 10:10 | Aktualizováno: 12. července 2019 14:02

Modelka Veronika Kopřivová má po dovolené. Pobyt ve Španělsku, kam vyrazila se svým přítelem Mírou, zakončila příspěvkem z Malagy, v němž píše o absolutní svobodě a volnosti. Je to snad vzkaz pro Jaromíra Jágra?

Chvíli byla všem pro smích, když si spletla světové strany, nakonec ale Veronika Kopřivová hodila všechny starosti za hlavu a z dovolené ve Španělsku, kam vyrazila s novým přítelem Miroslavem Dubovickým, se vrací plná elánu. Její instagramový profil je samý úsměv.

„Roadtrip po Španělsku zakončen v krásném městě Malaga. Mám strašně ráda roadtripy, protože tento způsob cestování nás učí žít přítomným okamžikem. Užívat si tady a teď, důvěřovat vlastní intuici a spontánně se rozhodovat. Vychutnávat si absolutní svobodu a volnost. ‚Cesta je cíl‛ má u roadtripu doslovný význam,“ vypsala se modelka ze svých pocitů na sociální síti.

To její přítel Míra, s nímž už si na Instagramu vytvořili společný hashtag #mdvk222 na základě iniciál jejich jmen, byl o poznání stručnější, ačkoliv i z jeho pár slov bylo poznat, že si cestu na Pyrenejský poloostrov užil. „Pláže plné palem. V nohách asi sto kilometrů, ale stálo to za to!“ svěřil se.

Kopřivová a Dubovický svým španělským dobrodružstvím jen všechny utvrdili v tom, že je to mezi nimi opravdu vážné. Model, který často fotí pro Veroničin módní obchod, dokonce na sociální síti zveřejnil první společnou fotografii páru.

Modelka přitom dosud o jejich vztahu, který vyplaval na povrch při předchozí společné dovolené v Itálii, hlavně zatloukala. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem. Teď už snad žádné zastírání nemá smysl.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický