Velké stěhování: Vlaďka Erbová už ví, kde bude žít po rozchodu s Gulašim!

Vlaďka Erbová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2019 8:21

Definitivní konec. Vlaďka Erbová (37) a Michal Gulaši (32) už se k sobě nevrátí. Modelka se chystá udělat za čtyřletým vztahem s hokejistou definitivní tečku a už připravuje velké stěhování z Brna do Mostu!

I když to ještě nedávno vypadalo, že Erbová a Gulaši chtějí svůj vztah pošramocený nevěrou hokejisty udržet, dnes je jasné, že je to konečná. Gulaši se prý s Erbovou už několik týdnů ani neviděl!

Proto musí Erbová, která má z předchozích vztahů dvě děti, řešit, co bude dělat dál! A vypadá to, že se vrátí do rodné hroudy! Poslední roky žila sice v Brně, kde její expřítel hrál, teď se ale rozhodla, že se vrátí do Mostu.

Její rodné město totiž představuje jistotu – Erbová tam má nejen rodinu, ale i řadu bytů, které jsou jí k dispozici. „O tom, že se bude stěhovat do Mostu už není pochyb. Prostě to tak bude, jinam to nejde,“ uvedl pro extra.cz důvěryhodný zdroj z okolí Erbové.

Opřít se Vlaďka může i o své děti, hlavně dceru Viktorii. „Každý máme svého anděla. Já nemám jen toho, který se mnou putuje životem a dohlíží....a chrání. Mám tu už 13 let tu moji cácoru, která je ztělesnění anděla... je vždy blízko, je má inspirace..., je má motivace..., je má síla... je vše co si mohu přát... je moje srdce a můj neskutečný parťák... Děkuji,“ rozplývá se modelka.

Každopádně se jí ale začíná krátit čas! „Vlaďka to musí dořešit do konce srpna. Momentálně si nechává narychlo rekonstruovat byt, v němž bude i s dětmi žít a do jejich nástupu v září do školy už musí být přestěhovaní,“ dodal zdroj. V Brně se aktuálně Erbová živí jako manikérka. Otázkou je, jestli v téhle práci bude pokračovat i v Mostě. Protože ale má v Brně i v Praze své klientky, je možné, že pracovně se do Brna zase brzy vrátí!

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši Most