Rozvádějící se Patrasová: Je psychicky narušený, měl být v ústavu!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 10:56 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:22

Rozvádějící se herečka Dáda Patrasová přišla uprostřed probíhající mediální přestřelky s manželem Felixem Slováčkem s pozoruhodným vyjádřením. Mluví v něm totiž o psychicky narušeném muži, který měl být dávno umístěn do ústavu.

Dáda Patrasová vyhrožuje manželovi Felixi Slováčkovi rozvodem, který může být dozajista jednou z nejhorších zkušeností v jejím životě. Mezi takové nepříjemnosti by bezpochyby zařadila šokující historku z dob dávno minulých, kdy se jí dostávalo opravdu neobvyklé míry pozornosti.

Když hrávala v divadle Semafor, měla totiž fanouška, který ji pronásledoval. „Měl řeči o tom, jak se mu líbí můj krk a jak by ho zmáčknul, takže to pak musela řešit policie,“ zavzpomínala populární herečka pro Blesk pro ženy.

„Jeho maminka říkala, že je trochu psychicky narušený a že by měl už dávno být v ústavu. Mít fanoušky je krásné, ale občas to má takovéhle stinné stránky, kdyby se bývalo nic nepodniklo, tak by se mu třeba ten krčíček podařilo zmáčknout,“ dodala

Patrasová si nyní musí zvykat, že už není předmětem takové pozornosti. Její manžel Felix Slováček se nechal slyšet, že momentálně vůbec neřeší, co jeho žena dělá. Doporučil jí, aby sama řešila svůj život s tím, že jí prý rád pomůže.

Je zřejmé, že vztahy mezi manželi zdaleka nejsou ideální. Patrasová se nechala slyšet, že o rozvodu denně přemýšlí, Slováček jí odvětil, ať se činí. „Myslím, že když na to denně myslí, tak to může denně dělat,“ vzkázal manželce přes deník Aha!.

Témata: Dagmar Patrasová