Pavel Novotný v ráži: Ivana Gottová je zlá mrcha! Co se děje?

Pavel Novotný 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 9:33

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný v sobě bulvárního novináře nezapře. Od správy obce si čas od času odskočí zpátky k původnímu řemeslu a pravdou je, že stále dokáže lidem zvedat mandle. Naposledy se zaměřil na Ivanu Gottovou.

Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný sice začal slohové cvičení na Facebooku slovy „povím Vám hezký příběh“, po jeho přečtení je ovšem zřejmé, že na Bertramce se moc líbit nebude. Pojednává totiž o tom, jak Ivana Gottová údajně připravila pražskou Všeobecnou fakultní nemocnici o 240 tisíc korun.

Gottova dlouholetá milenka Alice Kovácsová dala do dražby Gottův obraz Oldřich Nový a Anny Ondráková. Ten se oproti původním očekáváním prodal za 1,2 milionu korun, Alice se prý rozhodla, že 20 %, tedy 240 tisíc, věnuje nemocnici, kde Gottovi zachránili život. Jenže podle Novotného se začaly dít věci.

„Následné dění Ivana Gottová popře. Kontaktovala nemocnici, že ‚si nepřeje, aby nemocnice přijala peníze z dražby obrazu Alice Kovácsové‛. DĚLÁŠ SI KOZY IVANO????? Tehdejší ředitelka Dana Jurásková by myslím novinářům dnes nelhala, že se to skutečně stalo,“ píše Novotný na sociální síti.

Kovácsová prý nakonec sumu věnovala dětské onkologii motolské nemocnice. „Na vše jsou doklady. Smlouva Kovácsové s galerií i darovací smlouva mezi Motolem a Kodlem (galerie – pozn. red.), který je logicky v rozporu se smlouvou původní, to kdyby chtěla Ivana, pardon ‚Karel‛, přes mluvčí tuto věc popírat,“ tvrdí někdejší bulvární novinář, dnes starosta pražských Řeporyjí.

„Ivana je zlá mrcha, která vezme od huby čtvrt milionu oddělení, kde neskutečným zásahem zachrání život Karlovi jen proto, že nesnáší Kovácsovou, dalšího z mnoha lidí z Karlova dřívějšího okolí, které od něj v posledních letech nemilosrdně odstřihla, protože na nich Karlovi záleželo, protože na něj měli vliv,“ dodal na závěr.

Témata: Pavel Novotný Ivana Gottová