Slováček vrací úder: Jen ať Dáda požádá o rozvod a uvidí!

Felix Slováček 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 8:26 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:23

Místo, aby si užívali léto, vjíždějí si Dáda Patrasová a Felix Slováček opět do vlasů. Herečka zase hrozí manželovi rozvodem, ten ale evidentně nedá kůži zadarmo. Oblíbený hudebník se do své ženy pořádně opřel.

Dáda Patrasová včera konečně vyřkla, že si přeje rozvod s hudebníkem Felixem Slováčkem, prý na to myslí prakticky denně. V minulosti se šuškalo, že saxofonista o konec manželství zrovna dvakrát nestojí, teď je ale všechno jinak. „Klidně se s ní rozvedu!“ vzkázal své ženě prostřednictvím Aha!.

„Myslím, že když na to denně myslí, tak to může denně dělat,“ rozvedl Slováček prvotní vyjádření. Sám už je pět let s výtvarnicí Lucií Gelemovou a je prý moc rád, že takového člověka potkal. „Myslím, že je to radost každého chlapa, který v mém věku potká někoho, kdo je příjemný, milý, krásný a zamilovaný,“ svěřil se.

Slováček si přesto stále není jistý, zdali by byl rozvod nejlepším řešením. Dle svých slov na to nedokáže dobře odpovědět. „V první řadě by měla Dáda sama řešit svůj život. Všichni lidé kolem, včetně mě, jí rádi pomohou,“ prohlašuje její manžel, který ji údajně stále navštěvuje, ale neřeší, co dělá.

„Je teď pod kontrolou policie, tak by to měla kontrolovat policie. Já to nekontroluju určitě. Nechodím s trubičkou a detektorem lži, to vážně nechodím,“ popichuje přes média Patrasovou, která koncem loňského roku bourala opilá. Nadýchala přes dvě promile, za což byla potrestána zákazem řízení na dva roky a pokutou 150 tisíc korun.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová