Týnuš Třešničková zblízka ukázala jizvy na obličeji! Takhle ji poznamenal oheň!

Třešničková, Týnuš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2019 11:28

Youtuberka Kristýna Třešňáková (23) alias Týnuš Třešničková se opět vrátila ke svým aktivitám na sociálních sítích. Postupně přestává skrývat jizvy, které jí zůstaly po ošklivé nehodě v Turecku! Zblízka dokonce ukázala svůj obličej.

Týnuš strávila v nemocnici v Istanbulu dlouhé měsíce kvůli popáleninám druhého stupně, které utrpěla po nehodě na ohnivé show v jedné z místních restauraci.

Svým fanouškům v té době posílala jen málo zpráv a své fotky téměř nezveřejňovala. S tím, jak její léčba postupovala, se ale odvážila ukázat alespoň některé části svého těla.

Dnes už se nebojí fanouškům ukázat celá, jizvy na obličeji ale neustále skrývá pod silnou vrstvou make-upu. Teď se ovšem vydala do salonu krásy, kde si nechala upravit obočí a řasy. A na Instagramu zveřejnila detailní snímek své tváře.

Právě tato fotka odhalila to, jak vypadá její tvář, kterou oheň bolestivě poznamenal! Patrné jsou především výrazné jizvy, které brázdí obličej youtuberky. Na dalším snímku jsou poznat popálené ruce, které se viditelně hojí.

Témata: Týnuš Třešničková