TOHLE TU JEŠTĚ NEBYLO! Karel Gott rozpoutal peklo! Lidé se smějí jemu i Ivaně!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. července 2019 11:18 | Aktualizováno: 10. července 2019 22:25

Neshody mezi Ivanou a Karlem Gottovými a Milanem Drobným nabraly zcela nových rozměrů. Vložili se do nich lidí na sociálních sítích, kteří se trefně vysmívají jak jemu, tak i Ivance. To, aby rodina slavíka či on sám čelil slovním útokům, je přitom ojedinělé.

Karel Gott má početnou základnu fanoušků u nás i v Německu a ačkoliv jeho hudební styl nemusí sednout každému, daří se mu vyhýbat všem možným kontroverzím.

Díky tomu je jeden z mála českých umělců, který se nemusí potýkat s narážkami a urážkami na internetu. Obecně totiž platí, že čím více se někdo ze zpěváků či hudebníků v něčem angažuje, tím více se veřejnost tříští na dva tábory.

To však u Gotta neplatilo. Jelikož se věnoval převážně hudbě a své soukromé názory pocity světu sděloval jen minimálně, veskrze ho měli všichni rádi. Jak se ale zdá, kauza ohledně Drobného mu uškodila, resp. jeho ženě.

Na sociálních sítích se totiž objevují příspěvky, které se vysmívají jak jemu samotnému, tak i jeho manželce Ivaně. O té totiž kolují zvěsti, že doslova řídí Karlův život.

Údajně měla celou jeho narozeninovou oslavu pod palcem, stejně jako ovládá Gottovy finance a nyní i jeho tvorbu. Rozhoduje snad i o tom, s kým se bude stýkat? Jak se zdá, část lidí si to myslí.

Na sociální síti se například objevil příspěvek, v němž parta Čechů vyjádřila přání potkat se s Gottem v Sardinii, kam mistr odcestoval na dovolenou. Jestli se setkání uskutečnilo není jasné, lidé si ale myslí svoje. "To Ivanka asi Karlovi návštěvu nepovolí," napsal k tomu jeden z diskutujících.

Podobné narážky padaly například i u oznámení, že se Gottova tvář objeví na pamětní nulo-eurové bankovce. "Já bych to nedělala. Ivana se nasere až uvidí že jste z Karla udělali jednu velkou Nulu," vysmívá se například jedna z fanynek.

"No to tam určitě bude zašitá i Ivana,aby ho mohla kontrolovat,co kdyby se náááhodou smál víc,než si představuje ona..Jinak dobrý nápad..." přidala se další. 

Podobných narážek lze na sociálních sítích najít více, a smutné je, že se Ivany nikdo nezastal. Naopak se část fanoušků naváží i do samotného Gotta. "To nemáš dost peněz, že Ti dovolenou musí platit Ruský mafián, nenažranče!" zaútočil například jeden z nich.

""Mistře", k Vašim narozeninám jste nám místo CD mohl dát lepší dárek, a to ten, že už konečně pochopíte, že zpěv už vám nejde jako dřív, a že by bylo vhodné skončit. A přenechat taky nějakého toho slavíka lepším a nadanějším. Zkoušet prorazit a vzít si na to ještě vlastní dceru, natočit s ní trapný duet.... Sorry jako, odejděte," naštval se například další fanoušek.

Témata: Karel Gott