Štíbrová si vystřelila z Kristelové. Ta se okamžitě postarala, aby se to už nikdy neopakovalo!

Nikol Štíbrová 9

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

13. prosince 2017 20:17

Novopečená maminka z komediální trojky 3v1 Nikol Štíbrová (31) je pověstná pro svůj smysl pro humor. Nebojí se dokonce navážet do svých kolegyň celebrit a její nenápadné parodie na instagramu se těší velkým ohlasům a přízni jejích fanoušků.

Přítelkyně fotbalisty Tomáše Řepky (43), moderátorka Kateřina Kristelová (38), má na svém instagramu rovněž velkou spoustu svých příznivců. Jenže její příspěvky, které denně sdílí se světem, momentálně patří mezi ty nejdiskutovatelnější a ne vždy zrovna v dobrém.

Před pár dny sdílela Kristelová ‘‘momentku‘‘, kde stojí pouze v kalhotkách u okna a její poprsí zakrývá jen polštář. Na to konto přidala Štíbrová na svůj profil fotku s komentářem, ze kterého je naprosto jasné, že si dělá legraci právě z Kristelové.

No, chtěla sem se tu původně rozepsat o tom, jak jsme zase dneska byli celý den krásný, mladý a úspěšný, ale musím si jít lehnout, zítra brzo vstáváme. Martin mě musí vyfotit polonahou, jak se zrovna zasněně dívám z okna, nebudu o tom vědět, a to asi chápete, že bude chvíli trvat. Nakytovat, naondulovat, svlíknout se z pýža, vyhrabat někde repre kalhotky, nalejt si šáňo, který snídám každej den, najít světlo, úhel, vyhodit nohu z kyčle, našpulit, půl hodiny Martinovi nadávat, že neumí fotit, filtrovat, filtrovat, filtrovat, filtrovat... Ještě ten koncept pořádně nemám v hlavě, jestli prsa zakrývat polštářem, nebo to vezmu prostěradlem, my teď máme takový to froté na gumu.‘‘

Kristelové ale už došly nervy, jelikož to nebyla od Štíbrové zdaleka první narážka na její osobu. Okamžitě si proto svůj profil uzamkla pouze pro věrné sledující a Štíbrovou si na svém instagramu dala do černé listiny těch, kteří už od ní žádný příspěvek rozhodně neuvidí.

Zda – li jsou tyto hry mezi blondýnkami pouze přetahováním o fanoušky na sociálních sítích zatím není zřejmé. Nutno však říci, že se dámy ochotně starají o to, aby pobavili veřejnost.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová) Kateřina Kristelová