Lucie Vondráčková dlouho nezahálela: Fotka s kolouškem!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 9:30

Možná už se nemohla dívat na to, jak se její manžel prezentuje po boku jiné ženy, a tak se i Lucie Vondráčková rozhodla nezahálet a našla si nového společníka. Fotku se svým novým kolouškem dokonce zveřejnila na sociální síti.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková po návratu do Česka rozhodně nezahálí. Zatímco její manžel Tomáš Plekanec už si vyhlédl jinou, s tenistkou Lucií Šafářovou dokonce čeká dítě, Lucie na randění dlouho neměla náladu. Jenže teď i ona – možná v reakci na dění kolem sebe – přišla se svou troškou do mlýna.

Na sociální síti totiž publikovala fotku s kolouškem, což je v Česku hojně používané slovo pro mladšího partnera. To ovšem není případ Vondráčkové. Populární umělkyně se totiž nechala zvěčnit společně s opravdovým mládětem jelena.

„Láska… Neubližování… Soucit… Empatie… Díky za kouzelné světlo a fotky,“ napsala Vondráčková ke snímkům, které vyvolaly mezi jejími fanoušky hotovou hysterii. Řada z nich dokonce projevila zájem o stejnou fotku na svou vlastní výstavku.

„Jak je možné, nebo spíš kde je možné vyfotit se s kolouškem?“ zeptala se herečky a zpěvačky jedna z velkých fanynek. Vondráčková pak prozradila, že focení proběhlo na záchranné stanici ve východočeské Jaroměři.

Nového partnera tedy zatím po jejím boku nenajdeme, ostatně Vondráčková ještě v Kanadě během odpovědí na dotazy diváků řekla, že si nikoho nenašla. „Já mám dva kluky tady a o ty se starám,“ připomněla tehdy svoje syny, kterým věnuje veškerou pozornost i po návratu domů.

Témata: Lucie Vondráčková