Erbová doufala, Gulaši je neoblomný: Ze vší lásky modelku odřízl!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 21:41

Dlouho si Vlaďka Erbová dělala falešnou naději, že se k ní hokejista Michal Gulaši vrátí. Obránce brněnské Komety se však rozhodl jí ignorovat a podle lidí z jeho okolí na tom nehodlá nic měnit.

Na nedávný karlovarský filmový festival musela modelka Vlaďka Erbová sama, i když v koutku duše možná ještě doufala v návrat hokejisty Michala Gulašiho, s nímž už několik týdnů netvoří pár. Podle nejnovějších informací eXtra.cz však tato varianta na stole sportovce vůbec nebyla.

„Michal ani o píď nezměnil své přesvědčení a návrat k Vlaďce kategoricky vylučuje,“ vysvětlil zmíněnému serveru zdroj z okolí hokejisty. Vzápětí dodal, že se bývalí partneři už vůbec nevídají, jelikož Gulaši Erbovou ze svého života úplně odstavil.

„Vlaďka sice do poslední chvíle doufala, že by mohla mít štěstí a podařilo by se jí dobré bydlo s Gulašim opět zachránit, ale asi už i ona pochopila, že tentokrát je šance mizivá,“ konstatuje blízký známý Gulašiho pro eXtra.cz.

Dodnes přitom není zcela jasné, co bylo důvodem jejich rozchodu. Nejčastěji se ovšem spekulovalo o panovačné povaze Erbové, před kterou hokejistu dokonce varoval toho času odsouzený fotbalista Tomáš Řepka, který si s ní rovněž prožil své strasti i slasti.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši