Karel Gott a jeho sladké tajemství: Tohle nikdo nevěděl!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 19:46 | Aktualizováno: 9. července 2019 23:49

Legendární zpěvák Karel Gott patří k těm celebritám, o kterých se ví prakticky všechno, ovšem i o něm je občas možné se dozvědět něco nového. Jedno sladké tajemství souvisí s jeho návštěvami Českého rozhlasu.

Český rozhlas si svět bez zpěváka Karla Gotta umí jen těžko představit, i proto se na jeho webu nedávno objevila úsměvná příhoda, jejímž ústředním bodem je právě letošní jubilant, který už za pár dní oslaví 80. narozeniny.

Paní Hanzlíková pracuje v rozhlase dlouhá léta na různých pozicích, proslavila se však jako dvorní cukrářka Karla Gotta. Kdysi totiž chtěla Mistra požádat o společnou fotografii během jeho návštěvy, a tak se rozhodla pojistit se vlastnoručně upečenými kremrolemi, aby stoprocentně uspěla.

„Pan Gott by se se mnou určitě vyfotil i bez mých kremrolí, protože je ke svým fanouškům vždy velmi vstřícný. Ale já jsem byla mnohem klidnější, když jsem mu nesla malou pozornost,“ vysvětlila Českému rozhlasu paní Hanzlíková. Přesto uspěla až napodruhé.

Nakonec se z toho vyklubala „dlouholetá spolupráce“. Gottovi totiž kremrole zachutnaly, a tak se paní Hanzlíková nabídla, že mu na každé jeho natáčení v budově donese sladký zákusek. Pro Gotta nakonec pekla více než čtyři roky.

Témata: Karel Gott